Kontakt os på tlf.: 69 159 155

Ring mig op!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El installation

Lyngby El-service A/S udfører alle former for opgaver inden for el installationer til både privat og erhverv. Fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse. Er der en bestemt el installation som du har brug for hjælp til, så er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud fra en af vores el installatører.

Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a., at vores el installatør indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst.​​ Derudover er vores el-installatør altid fleksibel og kan udføre opgaven når det passer dig bedst. Kontakt os idag og få en gratis dialog om dine ønsker og behov.

Ønsker I et el-tjek for at se, om jeres el-installationer er sikre og overholder alle regler, så tilbyder vi et eftersyn til en konkurrencedygtig pris. Vores el-installatører gennemgår alt fra den simple til den mere avanceret el-installation og hjælper dig også med at udbedre eventuelle fejl efterfølgende.

Har I brug for nye kabler eller kontakter, så har vi et stort udvalg af driftsikre produkter fra de førende producenter.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud og service.​

​Lyngby El-service A/S

Højlykken, 2800 Kongens Lyngby 

Tlf.: 69 159 155  |  E-mail: post@lyngby-elservice.dk